2013 m. balandžio 24 d., trečiadienis

Karūna/Корона

Одним из дополнительных заданий Пути художника было сделать корону. Инна уже выставила на всеобщее обозрение королевский коллаж - http://ina-smirnova.blogspot.com/2013/04/fully-raw-7.html, а в свой блог помещаю побольше фото своей короны. Вот только всё никак не могу заставить обстоятельства сложиться таким образом, чтобы наконец-то появились и мои фото с короной :))))

Vienu iš papildomų Menininko kelio užduočių buvo savo karūnos pagaminimas. Ina jau patalpino bendrą karališkąjį koliažą - http://ina-smirnova.blogspot.com/2013/04/fully-raw-7.html, tad savo bloge talpinu daugiau savo karūnos nuotraukų. Deja, vis neprisiruošiu savo nuotraukų padaryti su karūna :))))





Как всегда бывает с рукоделиями - задумываешь одно, а в процессе получается совсем другое, но всё же процессом и результатом осталась очень довольна. Использованные материалы - фролистическая проволока, бисер, вязанные крючком розочки.

Kaip nuolat rankdarbiaujant atsitinka - iš pradžių sugalvoji vieną dalyką, o besidarbuojant procesas pakrypsta visai kita kryptimi ir gimsta visai kitas kūrinys. Viena galiu pasakyti, kad šį kartq ir procesas, ir galutinis rezultatas labai patiko. Panaudotos medžiagos - floristinė viela, karoliukai, vąšeliu nertos rožytės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą